TERMENI SI CONDITII

GARANTIE:

- produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12 - 18 luni

- garantia este conditionata de montajul pieselor intr-un service autorizat RAR, pentru marca dumneavoastra (este necesara factura manoperei):

1. piesa deteriorata, fara urme de lovituri, fara parti lipsa, curatata cu solventi si jet de apa

2. copie dupa talonul masinii pe care a fost montata piesa

3. factura de montaj intr-un service autorizat RAR

4. deviz de constatare a defectiunii, facut intr-un service autorizat RAR

5. copie fata-verso autorizatia de functionare RAR a unitatii service in care s-a efectuat montajul

6. piesa care face obiectul garantiei sa fie in ambalajul original - nu deteriorati ambalajul

In cazul in care reclamatia a fost justificata vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in terment de 10 zile lucratoare.

Termenul de garantie de 18 de luni, nu se acorda la urmatoarele categorii de piese:

filtre, becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri si simeringuri, curele de transmisie si distributie.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin eliberarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

Piesa care face obiectul garantiei, trebuie sa fie curata fara urme de ulei, sa prezinte doar urme de uzura functionala fara urme de lovituri, sa nu lipseasca subansamble din ea si sa fie ambalata in ambalajul original in care s-a livrat piesa noua, cu codul furnizorului pe cutie. 

Exista posibilitatea ca piesa sa fie reconditionata de fabricant, oferindu-se aceeasi garantie si calitate. Piese care se pot incadra in categoria de mai sus: casete de directie, pompe servodirectie, electromotoare, alternatoare, etriere, planetare, alte piese.

 

RETUR:

Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.

In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Cheltuielile ocazionate de efectuarea analizei vor fi suportate de partea in culpa.

Nu se accepta la retur marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre www.volkswagenparts.ro - plata va fi efectuata de catre client; de la www.volkswagenparts.ro catre client - plata va fi suportata de catre noi.